Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik mijn abonnement stop?

Als u uw abonnement opzegt, wordt u uitgenodigd om al uw gegevens te downloaden voor het einde van uw abonnement. Als u dit bent vergeten, kunt u al uw gegevens herstellen via een beveiligde link gedurende 30 dagen.